Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Valentina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Valentina heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Valentina op afstand adopteren.

Valentina Poes 4 jaar


Mijn baasje overleed en toen begon voor mij een lange reis. De vereniging waar ik terecht kwam ging op zoek naar hulp en zwerfkat in nood is hierop ingegaan.
Bij aankomen in mijn pleeggezin kon ik meteen het hartje stelen van de jongste dochter. Ze is mijn beste vriendin alle tijde en dus kreeg ik de naam van haar die een mooie toepasselijke betekenis heeft namelijk `kracht, dapperheid`. Ze heeft me beloofd altijd mijn beste vriendin te blijven, maar zei me dat ik ook recht had op mijn gouden mandje.
Ik ben een dame die het leven echt elke dag opnieuw met veel enthousiasme plukt. Hoewel ik ogen kreeg van moeder natuur kan ik deze niet gebruiken. Je leest het goed ik ben blind, maar dat houdt me niet tegen om op ontdekkingstocht te gaan. Verder ben ik heel erg speels en gebruik ik al mijn zintuigen om je te pakken te krijgen
Ik weet wat ik wil en geef aan wanneer ik dat wil. Dus dat ga ik nu ook gewoon doen.
Ik zoek een huisje waar ik koningin ben en alle harten kan stelen. Andere katten en honden laten me steeds schrikken en daarom heb ik ze liever niet in de buurt. Ik kan rustig mijn ding doen, maar ik verreis toch regelmatig knuffeltjes. Dus graag iemand die veel thuis is en niet te veel gaat reizen. Buiten gaan heb ik geen nood want ik ervaar er meer gevaren dan genot.
Dus heb je een krabton of zetel en ben je veel thuis en zoek je een knuffelpoes mail dan snel naar zwerfkat in nood want ik sta te wachten.
 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg