Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zeppo valt onder onze Speciale Zorg Katten. Zeppo heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Zeppo op afstand adopteren.

Zeppo Kater 3 jaar


Mijn naam is Zeppo en ben op zoek naar een langdurige relatie.
Ik zoek een man/vrouw/gezin die het leuk vindt om met mij leuke dingen te ondernemen. Ik heb best wel een fijn leven, maar ik mis iets snap je?
Ik ben spontaan en lief. Je mag kinderen hebben, want ik ben daar dol op! Ik knuffel graag, hoop dat je daar een beetje tegen kan? Ik ben niet zo van het chique dineren bij kaarslicht. Ten eerste kan de tent in de fik vliegen en ten tweede heb ik geen tafelmanieren. Gewoon lekker thuis in de keuken snacken. Ben DOL op eten, kun je me 's nachts voor wakker maken.
Mijn blaas is verlamd, dus dat betekent dat je wat moeite moet doen, ahum. Tweemaal daags duw je dat ding leeg, ze leren je het hier, dus je gaat ervaren en zelfverzekerd met mij naar huis! Ik wil het luchtig brengen, maar ik snap dat je wenkbrauwen gaan fronsen. Komt goed, echt. Ik ben te liefdevol, te charmant om baasloos te zijn.
Sportief gezien hou ik van zeilen, wandelen, tennissen, golfen. Op tv.
Echt, echt sportief hou ik van een wandeling door de buitenren en dan geregeld een pauzemomentje. Wandelen kan vermoeiend zijn.
Ik zoek een eerlijke, lieve, gezellige familie of eenling, maakt me helemaal niks uit.
Kinderen heeeelemaal oke. Ik ben een vrolijke jongen, altijd in voor een knuffelmoment, daar moet je echt van houden.
Durf jij de uitdaging met mij aan? Ik sta alvast open voor jou en ben heel zenuwachtig. Brrrr.
Dikke kus en liefdevol kopje van de aller charmantste Zeppo! x

Zeppo is heel graag buiten. Door zijn blaasprobleem kan hij echter niet los buiten. Dus enkel in een goed afgeschermde tuin of kattenren.

Zeppo heeft door trauma een blaasverlamming wat wil zeggen dat deze 2 keer per dag met de hand geleegd moet worden. Indien u interesse heeft in Zeppo wordt u meermaals op locatie in Maaseik verwacht waar een ervaren verzorgster u dit aanleert.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg