Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Faye valt onder onze Speciale Zorg Katten. Faye heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Faye op afstand adopteren.

Faye Poes 10 jaar


Hooii, ik ben Faye. Paar maanden geleden werd ik door lieve mensen gevonden bij een restaurant. Ik geef ze een dikke nul voor het eten én voor sfeer en gezelligheid gezien ik bij de dierenarts de diagnose kreeg van "uitgedroogd en zwaar ondervoed". Geen aanradertje dus daar.
Bij mijn opvangmama kon ik mijn culinaire hart wel weer helemaal ophalen; brokjes, snacks, vleesjes, vers gekookte zalm? Laat maar komen, chef! Dat hippe gedoe "mousse van", "zalfje van" is allemaal niet aan mij besteed. Wel krijg ik er graag altijd een sausje bij. Anders is het wat droog in de keel, snap je? Bijkomend ben ik ook nierpatiënt en mag ik dus enkel dieetvoer eten. Maakt me alleen maar exclusiever, toch? Gelukkig zijn ook hierin diverse smaakjes zodat mijn smaakpapillen zich niet gaan vervelen.

Ik eet het liefst alleen, of samen met mensen. Soortgenoten zijn niks voor mij; dat gemiauw aan m'n kop, ga ik van blazen en stressen. Beetje gelijk die Gordon Ramsey.
Geef mij maar mensen; jong en oud. Beetje keuvelen met een snackje erbij, kom ik nadien lekker op je schoot knuffelen en kunnen we samen een dutje doen en uitbuiken.

Wil jij voor altijd met mij "Komen eten"? Vul dan snel het adoptieformulier in, graag met culinaire referenties!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg