Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lara Poes 3 jaar


Psst, je mag gerust wat dichterbij komen! Ik durf soms wel eens te blazen als je me wil aaien, maar dat is omdat ik dat soms nog wat eng vind. 
Ik vind het wel fijn om zo lekker in een warm huisje te wonen. Mijn opvanggezin zorgt goed voor me en het is ook wel leuk om samen te spelen. Ik durf wel aan hun hand te ruiken en zo erg is het niet als ze over mijn neusje strelen, maar verder dan dat  ben ik nog niet . Als je kiest voor mij, dan weet je dat ik nog een weg te gaan heb; vertrouwen in elkaar is heel belangrijk.
Mij tijd geven om te wennen is noodzakelijk, maar ik ben wel een aangenaam katje om in huis te hebben. Ik laat mijn mensen nu vaak al lachen door mijn grappige onderzoekende avontuurtjes door heel het huis. 
Ben jij op zoek naar een huisgenootje die niet meteen je schoot op zoekt, maar wel fijn gezelschap is? Dan moet je schijnt zo'n formuliertje invullen en kunnen we kennismaken.
Liefs Lara

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg