Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Timon Kater 6 maanden


Lara en Timon

Ik hou van mama, zij is de liefste van de heeeele wereld. Zou ik zo een liedje over kunnen maken, maar daar heb ik nu geen zin in.
Ik heet Timon de kleuter ( 5 maanden) en mama heet Lara.
Ik hoef niet zo nodig op kot. Waarom zou ik? Mama heeft altijd goed voor mij gezorgd en nu heeft ze mijn hulp een beetje nodig. En als goede zoon doe je dat EN het is gewoon gezellie.
We zijn samen op zoek naar een woning, all inclusive. Een woning waar we onze koffer voor altijd kunnen laten staan en stoffig mag worden.
Kijk, ik ga wat vertellen.
Mam Lara is een beetje verlegen. Ik huppel vrolijk om haar heen en roep: "Laat de boel de boel, het leven is te mooi!" En dan krijg ik een knipoogje en fluistert ze: "Ik doe mijn best lieve jongen."
Wanneer het rustig is en ze op haar gemak ligt, dan moet je haar eens zien genieten hey. Laat ze zich kriebelen onder de nek, mag je haar aaien en dan knijpt ze haar oogjes van zaligheid een beetje samen. Mama is zo cool. Zo trots op haar!
Ik ben een levensgenieter. Lekker dollen met de kattenbende, sliepslaap doen op jouw bed, prrrrr. Je mag me zelfs oppakken en aaien. Vind ik lekker. Mijn leven is 1 grote spannend parcours. De ballenbaan is dan ook mijn favoriet, beetje meppen tegen dat ding, hengelen en me continu afvragen waarom ik die bal nou NOOIT eruit kan wippen.
In mijn vroegere leven was ik vast een braaf hondje. Gooi wat met propjes papier en ik ga het halen en breng het je terug. Nog eens! Apport! Zo grappig, ikke. En hop daar gaan we weer, rennen achter de propjes, oppakken en er fier mee rondlopen.
Mama Lara ligt altijd in een deuk, soms rollen we over de grond van het lachen!
Maar goed, wij dus, mama en ik zoeken JOU. Wat doen we, spreken we snel eens af? We zijn ready to take off.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg