Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bonita Poes 3 jaar


Ik ben een gezegend meisje. Althans, dat zegt de betekenis van mijn naam. Nu, ben ik het er eigenlijk wel mee eens, want hoe ik ooit ben achtergelaten is echt een dikke NO GO. Mij met mijn kinderen een beetje in een doos proppen en als illegale stort bestempelen.
Tis dat iemand het zag gebeuren en dat hartstikke stom vond. Geluk bij een ongeluk, en nu bij een gezellig opvanggezin. Ja, ik ben gezegend.
Mijn kinderen kregen vanaf toen een goede start. Met volle overgave bracht ik hen groot en na het uitwisselen van Facebookadressen hebben we elkaar uitgezwaaid. Zij zijn alvast goed terecht gekomen. Mooi. Nu ik.
Komt ie:
Ik ben lief. Heel lief. Ik heb zo gaandeweg ontdekt wat jullie mensen fijn vinden. Uiteraard met de bedoeling om mij nog meer te plezieren, maar kom.. jullie vinden het geweldig.
Nadat we lekker samen hebben geknuffeld en jij iets hebt van 'Zo kan ie wel weer, ik moet dringend nog andere zaken doen', 'herinner ik je er subtiel aan dat liefde tijdloos is en je hier ruimschoots de tijd voor moet nemen. Dan loop ik naar je voeten en dan wrijf ik er liefkozend tegenaan. Als je gelukt hebt laat ik je schoenen zo weer glimmen, maar dat is bijzaak. Hoofdzaak is dat je denkt 'wauw wat ben jij toch lief, kom, gaan we weer knuffelen'. Goed voor jou, goed voor mij.
Ik kan het verder prima vinden met de andere katten in huis, dus daar heb je alweer een pluspunt.
Trouwens, harde en vreemde geluiden vind ik soms wat erover, vind ik stom.
Verder ben ik een nieuwsgierige neus, hou van haute cuisine, dus je mag me altijd wakker maken voor een lekkere hap.
Eens zien.. wat nog. Ah ja, kleine kinderen. Ik ben nog aan het twijfelen of die kleine dribbelvoetjes me kunnen bekoren, weet nie, kan misschien een beetje eng zijn. Maar verder? Verder kun je alle kanten met me op. Dat knuffelen is echt wel een dingetje waar ik veel nood aan heb, dus daar moet je echt wat tijd aan geven 😉
Weet je wat? We spreken gewoon eens iets af, praten we bij en kunnen we onze interesses eens naast elkaar leggen.
Hey, hopelijk tot snel? Dikke kus van mij! X


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg