Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jill Poes 3 maanden


Hallo, mijn naam is Jill. Ook wel gekend als de wegpiraat van Herent. Ja zeg, dat was een avontuur daar op die enge baan. Gelukkig heeft iemand me in veiligheid gebracht.
Ik woon nu tijdelijk samen met mijn zusjes (Mia en Miss Penny) en broertje (Gaston). We moesten wat wennen aan elkaar maar nu zijn we dikke vrienden. We ravotten en spelen graag een voetbalpartijtje samen. Ik ben in het begin wat schuw als er bezoek komt maar eens ik op mijn gemak ben, dan kom ik wel snuffelen en word ik graag geaaid. Ik zou het liefst geplaatst willen worden met een van zusjes of broertje want ik word wel wat bang als ik alleen ben. Dus als jullie plaats hebben voor twee van ons, dan zou je me heel blij maken. Oh ja, ik had een oorontsteking toen ik binnenkwam, maar die is volledig genezen en mijn gehoor is wel tiptop in orde. Ik hou wel nog mijn kopje wat scheef maar heb er geen last van, dit maakt me gewoon extra schattig. Tot snel!

Jill, wordt enkel samengeplaatst met een van haar zusjes, Mia en Miss Penny of broertje, Gaston.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg