Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jill Poes 3 jaar


Hallo, mijn naam is Jill. Ook wel gekend als de wegpiraat van Herent. Ja zeg, dat was een avontuur daar op die enge baan. Gelukkig heeft iemand me in veiligheid gebracht.

Ik woon nu samen met mijn Gaston. We ravotten en spelen graag een voetbalpartijtje samen. Ik ben in het begin wat schuw als er bezoek komt maar eens ik op mijn gemak ben, dan kom ik wel snuffelen en word ik graag geaaid. Ik zou het liefst geplaatst willen worden met mijn broertje Gaston, want ik word wel wat bang als ik alleen ben. Dus als jullie plaats hebben voor twee van ons, dan zou je me heel blij maken. Oh ja, ik had een oorontsteking toen ik binnenkwam, maar die is volledig genezen. Ik hou mijn kopje nog wat scheef en mijn gastmama heeft het idee dat mijn gehoor niet al te best is. Hierdoor wordt het gevaarlijk moest ik op mijn eentje buiten mogen, dit vind ik heel vervelend want ik doe niets liever dan op avontuur gaan. Daardoor kom ik best in een gezin met ofwel een groot huis, een afgezette tuin of bij mensen die me graag dagelijks buiten laten in mijn harnasje. Want dit heb ik al flink geoefend en vind ik geweldig!

Jill, wordt enkel samengeplaatst met haar broertje, Gaston.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg