Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jitske Poes 4 maanden


Hallo iedereen, Jitske Fritske hier!

Blijkt dat ik op zoek mag naar een eigen huisje. Niet dat het hier niet leuk is hoor in de opvang waar wij nu wonen maar we blijven hier maar tijdelijk en als we er dan helemaal klaar voor zijn mogen we dus op zoek naar zo’n exclusief huisje met leuke baasje(s), lekkere hapjes, hopelijk ook een leuk speelkameraadje of 2 of 3 of…. Dus moest ik een “zoekertje” plaatsen zei de opvangmama. Mijn zusje Jolie is alvast via zo’n zoekertje goed terecht gekomen en leeft nu als een prinsesje tussen haar 2 nieuwe prinsen en wat denk je nu…ja dat wil ik dus ook he ! Het duurde ietsjes langer voor ik op zoek kon want eerlijk is eerlijk, ik worstel met 2 kleine dingetjes. Niets om van te schrikken hoor. Gewoon bijvoorbeeld het eerste dingetje is dat ik wat meer tijd nodig heb dan sommige andere katjes om me meteen goed te voelen , ik heb effe wat “wen tijd” nodig…nieuwe dingen, nieuwe mensen… maar ons Jolie liet me vorige week via een mailtje weten dat dat dus helemaal goed komt. Ze vertelde me dat ze in haar nieuwe huisje een dagje of 2 verstoppertje gespeeld heeft en onder de zetel was weggekropen…de nieuwe baasjes natuurlijk helemaal hieperdepiep en gek want oh nee waar is ze nu !? En toen voelde ze zich stoer genoeg en hupla lag ze daar opeens in haar nieuwe roze prinsesjes donut hahaha die gekke zus toch. Dus bij deze ben je verwittigd….ik lijk beetje op mijn zus zie je dus kans is groot dat ik me ook even ga verstoppen en effe op een afstandje alles ga bekijken maar ik geloof mijn zusje dus …gaat goed komen he. Want hey, geloof me of niet….ik ben best een lief, gezellig, knuffelig ding dat graag erg dicht naast je slaapt en volgens mijn opvanggezin ben ik ook nog eens ongelooflijk grappig. Pluspuntje toch . Ze vinden me hilarisch wanneer ik in speelmodus ben want ik maak mega grappige sprongen en ongelooflijk zotte schijnbewegingen als ik in de mood ben. Ken je die afbeeldingen van die zwarte katjes met halloween? Die met hun grote hoge gebogen rug….wel was ik model voor ! hahahaha ! Ik wens ook wel het gezelschap van een leuke , mooie mag ook, prins of een lieve prinses waar ik samen mee kan ravotten want dat is echt een must hoor. Moet mijn energie met iemand kunnen delen en dan samen lummelen in één of ander zacht mandje…helemaal mijn dingetje.
Dan dat andere dingetje. Ook niet zo heel erg hoor, gewoon beetje vervelend soms. Mijn darmpjes lagen een hele tijd wat in de knoop. Een of ander raar paradingesietje gooide even alles overhoop waardoor ik lange tijd aan de medicijntjes heb gezeten. Niet leuk. En nu gaat het met periodes helemaal goed en dan weer even niet. Het zal altijd een klein beetje een dingetje blijven waardoor ik misschien wel weer eens aan de medicijntjes moet om dat vervelende parasietje weer even de kop in de drukken. Maar ik laat mij daar niet door beïnvloeden hoor, het is inderdaad soms wat vervelend, vooral voor jou dan want jij moet natuurlijk weer die kattenbak proper maken maar ik…ik doe gewoon verder en blijf mijn vrolijke zelve met of zonder parasietje.
Dus als jij denkt, hey die 2 dingetjes deren mij niet en kunnen wij samen wel aan…wel dan moet je misschien eens zo’n formuliertje invullen en wie weet word ik dan wel jouw “prinses”
Liefst van Jitske Fritske


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg