Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tobias Kater 3 jaar


Ik kan liplezen. Ik kan al jullie geheimen ontrafelen, maar ik ben geen flauwe. Ik hou het allemaal voor mezelf, vergeef me als ik soms stiekem gniffel, maar hey! Mijn naam is haas, ik weet van niks, sssst...
Mijn oren zijn om te horen, maar die van mij hebben hun deurtjes gesloten. Sleutel is zoek, dus ik ben doof.
Neuh, is niet erg, ook helemaal niet zielig, maar kondig wel even aan dat je er bent. Beetje zwaaien of zo, gebarentaal, of kijk me eerst even aan met jouw mooie lieve ogen. Daarna kunnen we knuffelen, want ik ben lief!
En om het nog gecompliceerder te maken: ik ben ook nog eens blind aan 1 oog. Kun je trouwens ook wel zien ( zien, ha, ik ben grappig). Mijn handicap hoort bij mij, ik vind het geen probleem. Het is wat het is en het leven is te kort om te huilen, ik maak plezier!
Ravotten, stoute dingen doen, spelen met jeugdige kattenkatjes, mijn energie is bruisend en ontluikend. Heb jij ook zo'n speelvogel in the house? Laat mij hem/haar verblijden, je gaat hier zo van genieten..Leun maar achterover en bespreek al je geheimen met je partner of vriendin. Ik vertel nooit iets door, beloofd!
Oh, grote kinderen zijn geen probleem, maar die kleine energiebommen gaan mij waarschijnlijk nog niet zo goed begrijpen.
Nah, wat doen we. Daten? We maken er samen wat moois van, voor altijd, als je mij de kans geeft. x

 

 Tobias is een heel speels katje. Hij speelt het liefst met soortgenootjes. Omdat hij doof is moet je hem rustig benaderen anders schrikt hij van je. Ook ziet hij aan één oogje niets.

Tobias mag enkel naar buiten in een afgesloten tuin/terras of kattenren ivm z'n doofheid 

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg