Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bo Kater 3 jaar


Hoi wij zijn Bo (zwart, kater) en Bean (grijs/wit, poes), broer en zus.

Wij zijn bij onze opvangmama terecht gekomen omdat onze moeder is doodgereden. Gelukkig hadden we elkaar nog. We hebben nog een broertje, maar die heeft inmiddels een gouden mandje gevonden. Nu wij nog! We vonden mensen in het begin heel spannend. Maar we zijn ook best wel nieuwsgierig. Dus inmiddels zijn we al heel goed gewend en razen we samen met onze andere kattenvriendjes door het huis.

Ik (Bean) zal mezelf even voorstellen. Je zou denken dat mijn grote broer Bo veel meer durft dan ik. Maar stiekem ben ik de stoere van de twee, want ik durf al knuffels te halen en gezellig op bed erbij te liggen. Want die knuffels zijn echt genieten! Maar Bo komt daar vast ook nog wel achter hoor....Verder ben ik een rustig meisje, ik houd van mijn middagdutje, het speelkwartier met mijn vriendjes en uiteraard iets lekkers op zijn tijd.

Wat hoor ik nu? Zegt Bean nu dat ik niet zo dapper ben als zij?? Wat een onzin. Dan zal ik (Bo) ook maar eens iets over mezelf vertellen. Dat ik die mensen nog niet aan me laat zitten betekent niet dat ik niet dapper en stoer ben! Wacht maar tot er iets te eten is, ik sta vooraan en ik doe mijn best om zoveel mogelijk te pakken te krijgen. Met stoeien win ik ook altijd, dus hoezo niet stoer? En met die mensen, ik vertrouw ze gewoon nog niet 100%. Voordat je het weet zit je in een mandje bij de dierenarts voor een paar prikken. Mij niet gezien! We zouden in ons nieuwe huisje graag samen willen blijven of anders willen we in ieder geval met een ander gezellig vriendje of vriendinnetje samenwonen.

Duuussss.... lijkt het je wat? Dan horen we graag van jullie, pootje Bo en Bean.

Bo wordt enkel samen met Bean geplaatst. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg