Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Muppie Poes 11 weken


Hoi, ik ben Muppie, een nieuwsgierig en speels zwart meisje.

Ik had eigenlijk een mama en een paar broertjes en zusjes toen ze ons voor het eerst zagen. Ze wilden onze hele familie vangen om opgevangen te worden zodat we een goed huisje konden vinden, maar ik was de enige die in de vangkooi terecht ben gekomen. Daarna heeft mijn moeder met mijn broertjes en zusjes een ander plekje gezocht. Toen was ik dus helemaal alleen... Ik miste mijn familie best wel, ik was ontroostbaar. Toen hebben ze me bij een opvangmama geplaatst waar andere opvangkittens waren. Deze waren wel een stukje groter dan ik, maar daar was ik niet van onder de indruk en het duurde niet lang of ik had nieuwe speel- en slaapkameraadjes.

Ik vind mensen nog wel spannend, als ze op me afkomen ren ik snel weg. Ze zijn ook zo groot in vergelijking met mij! Maar als ik in mijn mandje lig, mogen ze me aaien en dan begin ik spontaan te spinnen.

Ik ben gek op eten, als er iets lekkers te halen is ben ik van de partij. Als mijn opvangmama natvoer maakt, kan ik niet wachten tot het klaar is en roep ik dat ze moet opschieten. En als de anderen niet snel genoeg eten, eet ik hun portie ook nog wel op hoor!

Verder ravot ik graag met mijn nieuwe broertjes en zusje. Zij zijn veel groter dan ik en kunnen al veel meer dan ik. Maar als zij iets doen wil ik dat ook nadoen en ik kan inmiddels al klimmen als de beste.

Ik zou in mijn nieuwe huisje heel graag een vriendje of vriendinnetje willen hebben om mee te rennen, vliegen, klauteren en kattenkwaad mee uit te halen.

Als jij mij een leuk huisje met een vriendje of vriendinnetje kan bieden wil ik graag een keer kennis maken.

Groetejes, Muppie


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg