Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bella Poes 14 weken


Toen jij en je zussen bij mij kwamen was jij degene die vooraan in de bench stond en naar mij miauwde. Je had zo’n honger, maar lustte het natvoer nog niet. Ik maakte me een beetje zorgen omdat je erg veel aan het afvallen was, hoewel je door je levenslust wel levendig bleef. Gelukkig ontdekte ik dat je wel heel graag yoghurt wilde eten, dus door dat te mengen met het natvoer kreeg je de smaak te pakken! Zo kreeg je ook meer energie om lekker te gaan ontdekken en spelen met je twee zussen! Je naam past zo goed bij je optimistische, speelse en vrolijke karakter. En ik ben ook heel blij dat je je rust wist te vinden en dan heerlijk bij me kwam kroelen, slapen, te spelen en kusjes te geven. Ik hoop dat je het heel fijn gaat krijgen in je nieuwe paleis, waar je lekker iedereen kan inspireren met je speelsheid en dat je kan spelen met Maus en in de tuin kunt gaan ontdekken! Je bent een lief leuk poesje en ik zal je missen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg