Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fynn Kater 13 weken


Hallo allemaal,
Mijn opvang mama vertelde me dat het tijd is voor een nieuw avontuur en misschien wel het belangrijkste avontuur in mijn leven. Namelijk de zoektocht naar mijn gouden mandje. En ja hoor dat vind ik wel super spannend!

Begin juni dit jaar werd ik samen met mijn mama en broertjes gespot in een tuin waar we niet zo gewenst waren. Eerst werd mijn mama gevangen en een dag later werden ook ik en mijn broertjes gevangen. En zo werden we weer herenigd bij ons opvanggezinnetje. Mama vertrok naar villa vagebond en 2 van mijn broertjes gingen naar een ander opvanggezin. Want ja ik moet eerlijk toegeven het was toch een kleine drukte met momenten, een aangename drukte maar toch.

Ik en mijn broertje Noan waren volop bezig met het ontdekken van onze nieuwe speelkamer toen mijn opvangpapa thuis kwam met nog een broertje van ons dat ze een week later hebben gevonden in dezelfde tuin. Kom maar snel bij ons, wij gaan als grote broers voor je zorgen.

In het begin zocht ik heel vaak mijn broertje Noan op, eigenlijk zijn we beste vrienden. Maar de laatste dagen ging ik steeds meer zelf op ontdekking. En ging net als mijn broertje geen avontuur meer uit de weg. Maar natuurlijk speel ik nog steeds heel erg graag met hem samen en soms krijgen we zo een zot halfuurtje en vliegen we elkaar op een speelse manier in de haren. Er is toch niets leuker dan eventjes te ravotten.

Ondanks dat ik heel speels ben kan ik ook erg genieten van knuffelen met mijn opvangmama en papa of gezellig mee in de zetel op hun schoot komen zitten.
Tot slot heb ik niet zoveel eisen. Het liefst zou ik samen met mijn broertje Noan naar een nieuw huisje gaan of naar een huisje gaan waar ze al een anders speelkameraadje voor mij hebben waar ik veel plezier mee kan maken.

Dikke knuffels

Fynn

Fynn wordt het liefst met z'n broertje, Noan samengeplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg