Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Juliette valt onder onze aids positieve katten. Juliette heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Juliette op afstand adopteren.

Juliette Poes 1 jaar


Even in het kort jezelf voorstellen omdat je een eigen huisje mag zoeken, dat valt nog helemaal niet mee. Want ja, wat moet je dan vertellen?
Dat ik buiten liep, werd gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts. Die ergens werkt waar het protocol van de gemeente is: aids-positief? Dan de spuit erin.
Gelukkig werden Zwerfkat in Nood en Buddykat gebeld; als die mij zouden overnemen, bleef ik in leven. En dat deden ze natuurlijk; gelukkig ben ik nu dus veilig.
Of moet ik vertellen dat ik, toen ik nog buiten liep, kittens had. Lieve mensen, ik was zelf nog zo jong, het was echt moeilijk om daar goed voor te zorgen. Gelukkig zijn die nu ook veilig ondergebracht en hoef ik sinds ik hier woon geen moeder meer te spelen.
Nu ja, dat heb ik allemaal achter me gelaten. Maar door alles wat ik heb meegemaakt is mijn vertrouwen wel een beetje beschadigd. Ik zou zo graag mijn hartje weer een beetje willen opstellen naar jullie mensen. Hier, in Villa Vagebond, zijn allemaal heel lieve verzorgsters, dat heb ik nu wel in de gaten. Daarom ren ik niet gelijk meer weg als er iemand binnenkomt, maar durf ik al te blijven zitten.
En ze zeggen allemaal hetzelfde: “Neem je tijd maar lieverd, het komt goed, zoals altijd ❤”
Ook de andere katjes hier zijn zo lief, die helpen mij heel goed mijn zelfvertrouwen te herstellen.
Oh ja, weet je wat ik echt wel even moet vertellen: mijn naam Juliëtte, die is zo goed gekozen.
Want dat betekent ‘waardevol juweel’ en ‘jeugdig’. Nou, dat klopt wel hè. Dat de mensen hier mij hebben gered moet wel betekenen dat ze mij waardevol vinden. En mijn prachtige grijze vacht is net een juweel. Ik ben net 1 jaar geworden, dus ja, jeugdig ook!
Om het je makkelijk te maken hoef je alleen maar dit te onthouden: Juliëtte, klein en fijn!
Liefs en een 🐾van Juliëtte💗
Juliëtte gaat naar buiten, maar dat mag omwille van haar FIV enkel in een afgesloten tuin of buitenren.
 

Is nog erg bang voor mensen. Ze blijft wel al binnen als je de kamer inkomt. We kunnen echter nog niet echt kortbij komen. Andere katjes vindt ze ok. Ze heeft zeker potentieel, maar ze heeft echt tijd nodig om vertrouwen te krijgen.

Juliette is erg graag buiten. Omwille van fiv+ mag zij echter enkel buiten in een goed afgesloten tuin of kattenren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg