Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Juliette valt onder onze aids positieve katten. Juliette heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Juliette op afstand adopteren.

Juliette Poes 10 maanden


Het is ook altijd hetzelfde. De meeste aids-positieve katjes bij ons zijn letterlijk gered van de spuit.Houdt dit nu echt nooit op?
Ditmaal viel de beurt aan Juliette.
Ze was buiten gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts. Protocol gemeente is trouwens: Aids-positief? De spuit erin. Geen enkele aids-positieve kat heeft blijkbaar recht op leven, ze moeten gewoon dood. Zo zit dat.
Gelukkig werden we door het project gebeld, als wij haar zouden overnemen, bleef ze leven. En zo gebeurde het ook. Ze is nu veilig bij ons.
Haar kittens liepen ook nog buiten, hen wilden wij ook hebben. De kans dat zij aids-positief zullen zijn is klein, maar zij zullen op later tijdstip ook een test moeten krijgen en wij wilden niet dat zij gevaar zouden lopen. Het project ving het viertal en we konden hen met mama herenigen. Echter, de kittens zijn al wat ouder en mama had helemaal geen zin meer om te moederen. Ze negeerde hen compleet.
De kittens zitten nu in een opvanggezin en Juliette is in de Villa.
Neem je tijd maar lieverd, het komt goed, zoals altijd ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg