Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Shira Poes 1 jaar


Dag vrienden, klaar voor mijn verhaal? Mijn naam is Shira, ik ben nog maar 1,5 jaar oud maar heb al bergen verzet. Zo voelde het toch toen ik in een stapel hout een veilig plekje zocht voor mijn kindjes. Helaas door een vervelend ongeluk heb ik in het proces mijn voorpoot ontwricht. Ik kreeg hiervoor al medische zorg, maar we zullen er samen wel nog wat aandacht voor moeten hebben. Je begrijpt wel dat ik door die ervaring even wat terughoudend ben. Ondertussen ben ik 3 weken bij mijn opvangmama's, in het begin was ik erg onder de indruk, maar nu ga ik voorzichtig mijn aaitje halen. Eigenlijk kan ik wel genieten van al die affectie en ben ik een zeer lief meisje. Ik heb alleen wat geruststelling nodig dat je geen kwade bedoelingen hebt. Wat wel belangrijk is, is dat één van mijn kinders (Ezra) mee in mijn koffer mag naar onze nieuwe thuis.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg