Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Raya Poes 12 weken


Hoi iedereen,
Ik ben Raya en ik ben een echte overlever. Terwijl mijn broer, zussen en mama al gevangen waren, gaf ik mij niet zomaar gewonnen. Nou mij vang je zomaar niet! Wel euh... dat dacht ik toen toch maar dat bordje in die kooi rook zoooo lekker. Wie kan daar nou aan weerstaan?! Nu wordt er goed voor ons gezorgd maar ik weet nog niet zo goed wat ik moet verwachten als de mensen zo dicht in mijn buurt komen. Bij plotse bewegingen of geluiden blaas ik nog wel eens even, maar 2 seconden later ga ik dan toch aan je hand snuffelen. De liefde gaat bij mij gelukkig door de maag, dus met lekkere hapjes kan je me altijd bekoren. Geef me nog een beetje tijd zodat ik jullie leer vertrouwen en beter leer kennen, en alles komt goed. Ik wil wel mijn zus Zoya meebrengen. Zij geeft me dat extra duwtje in de rug dat ik nodig heb. Bied jij ons dat gouden nestje met veel liefde en een vleugje geduld? Onze koffertjes staan klaar!

Raya wordt graag samen met z'n zus Zoya geplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg