Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zoya Poes 12 weken


Miauw miauw, ik leer jullie alvast de poezentaal want als we iets nodig hebben laten we dit zo weten! Mijn naam is Zoya en ik ben een kleine ondernemer. Ik ben nog een beetje voorzichtig maar eigenlijk ook wel erg dapper. Mijn nieuwsgierigheid wint het meestal van mijn verlegenheid. Dan trek ik op pad om tegen balletjes te gaan slaan, speelmuisjes te vangen, en een lekker hapje te gaan eten. Aaiende handen vind ik nog een beetje eng maar tijdens het eten mag je mij wel al aanraken zoveel je wil. Ik vind het ook leuk met mijn zus Raya te ravotten. Zij is nog iets meer verlegen dan ik, maar als zij ziet dat ik iets durf dan volgt zij meestal vanzelf. Ik heb haar daarom beloofd voor ons samen een warme thuis te vinden. Een plekje waar we onszelf kunnen zijn, waar we 3 gangen menu's krijgen en waar we op ons eigen tempo kunnen openbloeien. Als jij ons geschikte huisgenootjes vindt laat dan maar wat weten. Tot snel!

Zoya wordt graag samengeplaatst met haar broertje Raya!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg