Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Brownie Kater 15 weken


Ik ben Brownie. Ik zat samen met mijn mama en 2 broertjes op een plek waar we niet konden blijven. Mijn broertjes waren al meegenomen door de mensen van Zwerfkat, dus ik was erg op mijn hoede en heb het daar nog een beetje volgehouden. Uiteindelijk ben ik ook meegenomen en bij mijn broertjes terechtgekomen. Het duurde even voor ik hen weer herkende; ze roken ineens zo anders dan ik gewoon was. Na een paar daagjes kon ik hen en mijn stiefzusje wel vertrouwen en liet ik me ook vaker zien aan de mensen bij wie we nu wonen. Mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Ondertussen zijn mijn broertjes geadopteerd en ergens geniet ik er wel van dat ik nu meer aandacht krijg! Ik durf zelfs bij mijn mensen op de zetel te gaan liggen, heel dichtbij. Stoer he! Aaitjes en kriebeltjes onder mijn kin vind ik heerlijk, dan ga ik spontaan spinnen. Maar als ik het boeltje niet vertrouw, dan zoek ik nog wel een verstopplaatsje. Daar wil ik weer vandaan komen als de rust ik teruggekeerd, of voor een lekker hapje; want dat kan ik niet weerstaan!

Brownie wordt enkel met of bij een ander speels katje geplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg