Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Feran Kater 4 jaar


Niet gemist, ik liep verloren, zonder vangnet, ik wist het even niet meer...
Maar ik werd opgemerkt,opgetild, niet beseffende dat mijn nieuwe avontuur die dag begon. Ik vond alles op dat moment goed, want ik wilde deze situatie niet meer. De onzekerheid knaagde teveel, ik sliep er niet van. Ook mijn grommende buikje protesteerde bij de onthouding van voedsel. Nee, breng me maar ergens, als er maar voedsel en warmte is. Het is goed.
Ik ben hier, al een tijdje. Maar zoals zovele andere vrienden hier, komen we pas echt tot ons recht in een huisje voor onszelf.
Ik verberg mijn glooiende manen, mijn zachte blik zoekt de schaduw van de kast. Mijn rust, liefde, zachtheid en oprechtheid is alles wat mijn hele lichaam omvat. De beroemde kast heeft een goede functie. Zij zorgt voor onderdak voor hen, die stiltes zoeken in de drukte van het geroezemoes. Van de vele dribbelende pootjes. Ik heb geen enkel probleem met een soortgenootje, ze mogen zelfs in mijn kast, dan kunnen we stiekem smoezen.
Ik vind zelfs kleine kinderen oke. Maar weet je? Ik zit in een kattenasiel waar het enorm druk is, waar absoluut liefde heerst en heel veel zorg voor ons allemaal, maar dit is tijdelijk. En ik ben geen dominant typje, mijn bescheidenheid siert mijn hart. Ik hou van knuffelen, aandacht, maar ik zal deze nooit opeisen. De kast is ideaal...
Mijn laatste avontuur start op het moment, dat jij mij in jouw armen neemt.

Een superlieve schuchtere kater. Hij verstopt zich nog vaak, maar als je hem wil begroeten komt hij meteen naar je toe.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg