Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ellie Poes 4 maanden


Hallo daar lieve mensen! Mijn naam is Ellie en ik wil je beste vriendje zijn.

Mijn deugnieten oogjes verraden het misschien al: ik ben een echte speelpoes. Het liefste wil ik urenlang ravotten, met jou of met mijn broertje Dax. Maar ik kan ook heel rustig zijn hoor, ik kom namelijk heel graag kopjes en kusjes geven en begin heel hard te ronken als ik wordt opgepakt. Als mijn opvangmama in de zetel zit kom ik meteen bij haar liggen, en als ze aan het koken is ben ik altijd wel mee in de keuken te vinden.

Het liefste van al zou ik een huisje vinden waar mijn broertje Dax mee in komt wonen. Wij twee zijn namelijk de dikste maatjes, we zijn altijd wel samen te vinden. En zo hebben we beide ook een vriendje om altijd mee samen te zijn, want ik heb best veel aandacht nodig. Ik ben echt heel lief, ook met kindjes kan ik goed overweg. Heb jij een gouden mandje voor mij klaarstaan? Vraag dan snel om me eens te komen bezoeken. Ik beloof dat mijn lieve oogjes je meteen zullen overtuigen om me mee te nemen!


Veel liefs, Ellie


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg