Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Verdi Kater 6 maanden


Hallo ik ben Verdi en ben door lieve mensen in het bos gevonden. Mijn lijfje krioelde van de vieze vlooitjes, mijn neusje zat dicht en mijn oogjes deden pijn. Het enige wat telde voor mij op dat moment….was knuffelen, ohh wat vind ik mensen fijn, knuffelen en zo dicht mogelijk bij jou zijn. Aangekomen bij mijn lieve opvangmama werd ik goed verzorgt. Wat druppeltjes en zalfjes voor mijn oogjes en neusje en heel veel lekkere hapjes. En uiteraard veel knuffelen…heel veel knuffelen , lekker in je hals liggen of gewoon op schoot. Ik ben gewoon heel graag bij jou in de buurt. Mijn oogjes blijven wat wazig maar ik trek mijn plan en vind mijn weg wel. Inmiddels heb ik hier ook een vriendje, Nisse…We kunnen uren samen spelen. Nisse is nog klein beetje bang maar ik help haar dat overwinnen door samen te spelen zoals bv een potje voetbal met een prop papier. Lol verzekerd. Ik hoop dan ook een huisje te vinden waar Nisse ook welkom is. Samen staan we sterk.

Liefs Verdi

Verdi wordt enkel samen geplaatst met Nisse


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg