Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Noah Kater 5 jaar


Mijn naam is Noah, je kent hem wel, die van dat bootje en de grote vloed die eraan zou komen. Nou, ik kom uit het overstromingsgebied in Wallonië als zijnde zwerfkat, want dat was wel bekend.
Het water kwam snel, heel snel. Ik zag mensen in alle haast vertrekken, ze lieten alles achter. Ik had ook geen tijd te verliezen, het water zoog alles op, nam caravans met zich mee, mee met de ongekende kracht in alle verwoesting. Nadenken zat er niet bij, ik moest rennen, op zoek naar hogere oorden...Het werd een donkere angstige nacht, waarbij mensen- en dierenlevens abrupt werden beëindigd. Ik heb soortgenootjes zien gaan, we waren met een grote groep. De angst zal ik nooit vergeten, niet beseffend of je het zelf zou redden. Ik had graag een boot gebouwd, een boot die iedereen zou redden, ze mochten allemaal erbij, samen zouden we het redden...
Ik wil er niet meer aan denken, het nu en de toekomst is belangrijk. Zo zijn er ook veel vrienden wel gered dankzij zwerfkat in nood.
Ze vonden me meteen een leuke kerel hier. Knap blijkbaar ha! Das mijn moeder hè, zij was de knapste van heel de wereld!
Ik ben dol op jouw grenzeloze liefde, kan zelfs een hele dag op je schoot liggen als je daar zin in hebt. En dat heb je, want dat is gezellig.
Ik spin zelfs een liedje voor je, heb een heel repertoire, zet die jukebox maar aan! Ik kan iets romantisch, iets rockerigs, maar ook een uptempo is voor mij no problemo.
Andere katten zijn leuk, maar ik woon er liever niet mee samen. Oke, in de boot van Noah red ik hen allemaal, maar daarna allemaal naar een eigen huisje graag 😉 Nee, ik ben helemaal into jou. JIJ!
Ik vind het buiten ook fijn, zonder dat watergedoe. Woon jij een beetje leuk waar ik buiten kan en geen hoge daken op moet rennen?
Mijn boot is een beetje beschadigd onlangs.
Kortom: ik ben de grootste knuffel, lief, gezellig en allemaal van datte. Zullen we eens kennismaken en meteen maar knuffelen? Je bent er toch, heb er nood aan.
Hopelijk tot...? Liefs van mij! Noah ( 5 jaar)
 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg