Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Radja Kater 6 maanden


Dankzij de moedige vrijwilligers van Zwerfkat in Nood vzw zijn Nala en Radja gered uit het rampgebied in de Ardennen. Op een verlaten, verwoeste camping zwierven enkele katten rond, die gelukkig snel gevangen werden! Voor de zekerheid is er nog een vangkooi gezet met een camera erbij: je weet immers nooit… En ja hoor! Volgens de camerabeelden kwamen ’s nachts twee schichtige kittens langs. De vrijwilligers hebben veel geduld moeten opbrengen, want het heeft wel enkele dagen gekost om deze kittens in de vangkooi te lokken…

Bij het opvanggezin was snel duidelijk dat de tijgertjes nog nooit contact met mensen hebben gehad. Radja en haar zusje Nala waren erg bang, dus met veel geduld en lekker natvoer is er aan hun vertrouwen gewerkt. Radja geniet intussen van een rustig momentje op schoot met kusjes en knuffeltjes, terwijl de andere pleegkittens de kamer op stelten zetten. Radja heeft dus al heel veel vooruitgang gemaakt maar schrikt wel makkelijk van onverwachte beweging of geluid. Nala is daarentegen heel dapper en nieuwsgierig maar ook een tikkeltje wantrouwig… Ze zal je overal op de voet volgen en kijken wat je aan het doen bent en geniet intussen ook al wel van streeltjes.

Nala en Radja doen alles samen! Samen eten, samen spelen, samen slapen, … Hierdoor zijn we op zoek naar een rustige thuis voor dit duo, waar ze de tijd en ruimte krijgen om te wennen aan hun nieuwe omgeving. Met liefde en geduld zullen Nala en Radja verder openbloeien, zolang het maar op hun tempo verloopt!

Radja wordt enkel samen met Nala geplaatst


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg