Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Perrin Kater 2 jaar


Ik ben een leuke puber van 8 maandjes jong. Jullie kennen vast de dramatische gebeurtenis nog wel in , Wallonië, toen het water als een groot sluipend gevaar alles om haar heen verwoestte. Nou, ik zat daar dus ook, met mijn familie. Ja echt hè. Man dat was eng. We werden net op het nippertje gered, voordat we een nat jasje kregen of nog erger... meegesleurd zouden worden.
We waren in het begin behoorlijk van het padje, kan ik je wel vertellen. Ik was angstig en onder de indruk, maar wat een geluk.... ik werd getroost door de grote tweebeners, mijn zus en al mijn kattenvrienden.
Toen ik wat meer op adem kwam, opende ik mijn hart. Ik liet me verleiden door lekkers, uitdagend uitnodigend op grote handen.. en ik dartel nu zalig rond met al mijn kattenvriendjes.
Met snoep heb je me om, nestel ik me op schoot en dan kun je de snoep vervangen door zachte strelende handen. Mijn haartjes wel in plooi houden graag, want ik ben zuinig op mijn blauwe streepjes pyjama 🙂
Ik heb graag veel poezenvriendjes om me heen, kei gezellig, vind dat zo knus en zo. Heb jij wat leuks thuis rond sjeesen? Heb je snoep wat ook uit de trommel gaat? Dan gaan we best eens wat afspreken, want mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Komt maar af, leuk leuk!

Perrin  houdt van soortgenootjes, daarom plaatsen we haar enkel met andere katjes. Zijn zusje Ciara is ook vrij voor adoptie.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg