Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jesse Kater 3 jaar


Het water kwam als een sluipende moordenaar. De stroming was zo krachtig, zonder weerga, boos, alles opslokkend.
Ik woonde in de Ardennen, de plek waar het noodlot toesloeg. We wisten het niet, we waren niet voorbereid. Ik heb de meest donkere zijde van het leven gezien. Ik heb vrienden zien sterven, mijn huis ging ten onder, mijn baasje verloor haar huis, de buurman werd meegenomen door het woelige water, kortom: een bladzijde die ik heel graag definitief wil omslaan.
Echter, het werd nog erger... Een andere buurman had het op ons gemunt. Ons leven was al verwoest, mijn persoon was weg, we hadden letterlijk niets meer, maar hij vond het nodig om ook nog eens op ons te schieten. Ja sorry voor al dit drama, ik wil gewoon dat je weet wat mijn achtergrond is, ook al is het zo onwerkelijk. Veel drama, angst, woede en verdriet.
Ik vond 1 plekje waar ik mezelf kon beschermen, nl. onder de vloer van het huis. Kweet het, achteraf gezien klinkt het zo onnozel, maar we voelden ons enorm in het nauw gedreven.
Zwerfkat in Nood kwam in ons leven, zij hielpen ons en ik heb hun geduld enorm op de proef gesteld maar hey... ik werd gevangen.
Einde drama. Letterlijk. Ik zag de zon, voelde de rust, de liefde, ik kon op adem komen. Eindelijk.
Ik heb me lang afzijdig gehouden, even terug tot jezelf komen, kost tijd.
Maar ik ben er. En hoe! Ben zo trots op mezelf. Mijn muur is aan het afbrokkelen, ik laat de liefde weer toe. De zachte hand over mijn wang, de geruststellende woorden, de fijne vrienden die ik hier gemaakt heb. Er is hoop en liefde, allemaal voor mij.
Ik geniet van een simpele aai, aandacht, even stilstaan bij mij. Want ik wil, ik ben er en ik wil jouw liefde.
Ik kom zelden buiten, daar heb ik geen enkele behoefte niet meer aan. Ik wil nu een goed leven zonder gevaren, een nieuw begin. Ik ben een jonge kerel, nog heel leven voor me, en ik zie het positief in! Wil jij kennis komen maken met mij? In alle rust en op het gemak? Dank je wel x

Is een schuchter katje, maar superlief. Is langzaam aan het openbloeien. Hij schrikt nog van harde geluiden en plotse bewegingen. Hij is heel erg graag in gezelschap van andere katjes.

Hij wordt graag samen geplaatst met Otje


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg