Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pippa Poes 1 jaar


Pippa uit Ferrières!
Afgelopen week, toen onze vrijwilligers ter plaatste waren om voedsel uit te delen en te zoeken naar overlevende katjes, kwamen ze uit bij een een zeer akelige situatie. Een groep katjes leefden al jaren op een bepaalde plek en een of andere buurman had besloten om hen af te schieten. Hij had reeds 12 katten doodgemaakt. Van de rest wilde hij ook nog even werk maken....verschrikkelijk gewoon...
Gezien het feit dat dit een rampgebied is, zit vervolging er waarschijnlijk ook niet in. De mensen zijn te druk met redden wat er te redden valt en de opbouw van hun verwoestte dorp.
Gelukkig wist de meldster de man even te sussen, zodat er nog enige speling was om de katten weg te vangen. Het ging nog om 12 of 13 katten. Een aantal katten werden gevangen en opgevangen door andere organisaties, maar er bleven er nog 2 over. Wij ontfermden ons over de laatste overlevenden.
Een van hen is Pippa, Pippa bleek bij onze dierenarts al ver in haar zwangerschap te zijn, dus vanaf gisteren is ze verhuisd naar een gastgezin, om haar toekomstige kleintjes in alle rust groot te brengen.
Ze is zo ontzettend lief en dankbaar...
Ons hart breekt bij de gedachte dat ze zomaar dood had kunnen zijn, door een onverlaat met een geweer.
Meisje toch, wat zijn we blij met jou ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg