Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dez Kater 1 jaar


Ik mag op zoek naar mijn eigen huisje zegt mijn opvangmama. Of ik me even wil voorstellen. Hummm weet niet goed hoe ik dat moet doen... Enne woon ik dan al niet in mijn eigen huisje?

Ah, ok, ik woon hier blijkbaar maar tijdelijk, tot ik mijn eigen stekje krijg. Een huisje met lieve tweevoeters, die een beetje geduld hebben met een bedeesd, voorzichtig manneke als ik. 
Ik stel je geduld niet lang op de proef hoor. Eens ik weet dat je te vertrouwen bent, ga ik er helemaal voor! Kopjes, aaiende pootjes, kusjes, het kan niet op. Ik zal proberen eraan te denken dat ik mijn nageltjes best intrek voor ik je wangen aai. Ja sorry, ik moet nog veel leren. Ben als jong knaapje alleen de vreemde wereld ingestuurd. Moest maar zien te overleven. Dan leer je andere vaardigheden.
Mijn pad ging niet over rozen. Maar gelukkig wel langs het huisje van mijn huidige opvangmama. Zij heeft me gevangen toen ik erg ziek werd nadat ik een pak slaag kreeg van één van de grote katers. Ik werd naar de dierenarts gebracht en gelukkig mocht ik bij zwerfkat in nood in opvang komen.
Eerst was het best wel eng, maar ik had al snel in de smiezen dat het hier nog niet zo slecht was. Lekkere hapjes, zachte mandjes, leuke speeltjes en liefdevolle handen, die zo lekker kunnen kroelen.
Heb jij dat ook allemaal? En heb je een beetje geduld met een kereltje als ik? Dan wil ik wel een date met jou. Zullen we even bellen? Vergeet niet eerst het formulier in te vullen. Kunnen we kijken of we matchen.
 
Tot vlug! 
xxx Dez.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg