Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Coral Poes 2 jaar


Piep ik ben Coral

Mag ik mij even voorstellen? Ik kwam samen met mijn mama, broer en zus bij mijn pleegmama terecht. Dat was even wennen voor mij! Want ik had nog nooit een mens in mijn leven gehad! Ik kende enkel mijn gezinnetje. Oké ik geef toe ik had het moeilijk om me aan te passen aan een leventje in huis! Maar het is me uiteindelijk gelukt om mijn mens te vertrouwen. Ik ben helemaal klaar om de wereld te gaan ontdekken! Maar ik ben er best wel een beetje zenuwachtig voor! Want vreemde mensen en omgevingen daar ben ik nog een beetje bang voor. Maar hé, ik weet nu al dat een mens voor heerlijke massages zorgt, lekker eten en drinken is er in overvloed en ik heb sinds ik in een huis woon dus ook een kattenbak. Wat een luxe, toch.

Ik heb een paar wensen voor mijn gouden mandje (het mag ook een andere kleur hebben hoor):
- Kleine kinderen, daar ben ik voorlopig nog geen fan van! Die zijn zo een beetje onvoorspelbaar. Maar eens ik jullie goed ken en jullie zouden een mensen kitten krijgen, dat zou ik wel goed vinden. Ik kan heel goed voor kittens zorgen.
- Grote kinderen, dat zie ik wel zitten als ze rustig zijn en goede massages kunnen geven op het moment dat ik er om vraag.
- Een hond? MMMM.. Als die rustig en lief is en ik krijg de tijd om eraan te wennen, dan wil ik dat wel proberen, maar hij/zij moet dan wel katten kennen!
- En dan het volwassenen personeel, daar ben ik niet zo veeleisend voor hoor. Gewoon lieve mensen die me de tijd geven om open te bloeien. En die weten dat ik het op mijn tempo wil.

O ja, nog 1 heel belangrijk detail!!! Ik ben echt zot van andere katten! Een andere kat in huis hebben is dus zeer belangrijk voor mij. Oké, zal weer even wennen zijn, daten en zo, maar komt goed. Of misschien kan ik wel verhuizen met een kleine broer of zus van mij die binnen kort ook ter adoptie komen? Dat zou ik ook wel leuk vinden.

Zie jij een date met mij zitten? Reageer dan snel en dan spreken we eens af! Maar weet dat ik op onze afspraak waarschijnlijk best verlegen ga zijn, maar mijn pleegmama verteld je met veel plezier hoe je hier verder aan kan werken.

Groetjes en tot snel?!
Coral


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg