Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Coral Poes 5 maanden


Piep ik ben Coral

Samen met mijn mama, broer en zus kwam ik in een pleeggezin terecht. Oké heel eerlijk? In het begin was ik echt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Neem dat maar heel letterlijk, maar hé niet stoppen met lezen! Ik ben nu niet meer zo! Met veel geduld en vleesjes heeft mijn pleegmama me geleerd dat mensen best wel oké zijn. Ik moet nog een beetje oefenen op geaaid te worden, maar ik ben een leuke meid die enorm geniet van spelen met
balltjes, muisjes en de speelhengel. Haal je vleesjes of snoepjes boven, dan ben jij mijn beste vriend. Maar weet dat ik nog een wegje te gaan heb en dat je veel geduld met mij gaat moeten hebben. Maar ik beloof dat jou geduld beloont zal worden!

Oké ik wel een paar dromen, dromen van hoe mijn ideale gezin eruit zou zien.
Zo vind ik te veel drukte en onvoorspelbaarheid niet zo leuk! Daarom zoek ik een huis zonder kleine en jonge kinderen. Oudere kinderen die al een beetje aan het puberen zijn die wil ik wel een kans geven als ze het rustig aan doen! Maar weet dat ik (nog) geen knuffelkat ben en best een pittige tante kan zijn als ik bang ben!
Van mijn nieuwe baasjes verwacht ik dat ze me veel tijd geven (en snoepjes) als jij mij die tijd geeft zal ik een lieve kat voor jou worden!
Verder heb ik wel 1 heel grote en belangrijke droom. Ik droom van een hele lieve sociale poezen vriend. Ik ben graag in het gezelschap van een andere kat. Ik kan dan ook meteen leren dat jullie mensen best oké zijn.

Zie jij een date met mij zitten? Reageer dan snel en dan spreken we eens af! Maar weet dat ik op onze afspraak waarschijnlijk best verlegen ga zijn! Maar mijn pleegmama vertelt je met veel plezier hoe je hier verder aan kan werken!

Groetjes en tot snel?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg