Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Blue Kater 5 maanden


Hoi ik ben Blue

Ik ben een knap katertje dat samen met mijn twee zusjes en mijn mama wild ben binnengekomen in mijn pleeggezin. Maar hé, laat je dat niet afschrikken  hoor, mijn pleegmama heeft mij geleerd dat mensen best wel oké zijn! Ik ben er nog niet helemaal, je zal me nog wat tijd moeten geven, maar eens ik jou/jullie ga vertrouwen dan beloof ik dat ik een geweldige kat ga zijn. Ik ben een zeer gelukkige jongen, loop bijna altijd met een mooie rechte staart door het leven!
Alleen aaitjes daar moeten we samen nog een beetje aan werken. Maar je mag me wel al aaien hoor! Wist je dat ik dol ben op vleesjes en snoepjes? Daar kan je me heel blij mee maken en in ruil mag jij me dan aaien! Deal?

Ik heb een paar wensen voor mijn nieuwe gezinnetje.
Zo hou ik van structuur en voorspelbaarheid, kleine kinderen horen daar dus jammer genoeg nu nog niet bij. Grote tieners die zich aan mij willen aanpassen die wil ik wel een kans geven.
Verder vraag ik nog wat tijd en mag je me niet onder druk zetten. Lieve mensen die geduld hebben is dus wat ik zoek.
En dan nog 1 klein dingetje. Ik wil heel graag een vriendje! Die mag al groot zijn ook hoor dat vind ik niet zo erg. Als mijn nieuwe speelkameraad maar heel sociaal is. Dan kan ik lekker spelen en knuffelen met mijn nieuwe vriend en leer ik vast sneller dat mijn nieuwe mensen best oké zijn.

Wil jij mijn nieuwe baasje worden?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg