Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nisse Poes 5 maanden


Hoi Nisse hier, ik ben momenteel nog wat verlegen en wat teruggetrokken maar aangezien mijn maatje Verdi op zoek mag naar een thuis en ik graag samen met hem zou mee willen gaan moet ik mij natuurlijk ook even voorstellen.  Ik zou heel graag zoals Verdi en schootkatje worden maar ik vind het allemaal nog klein beetje eng en zit nog in een tweestrijd.  Heel soms trek ik mijn stoute schoenen aan en vraag ik al miauwend om wat aandacht, geef ik je wat kopjes en heel soms heb ik écht hele stoute schoenen aan en spring ik zelf al even op je schoot en kan je me aaien. Maar nog niet te lang want het blijft nog wennen. Maar Verdi zegt dat ik er wel kom, alle dagen beetje blijven oefenen zegt hij dan, kijk naar mij…schootliggen en knuffelen is de max ! Dus ja ik blijf oefenen ! Ben jij op zoek naar 2 leuke katjes ? Heb jij geduld zodat ik gewoon verder kan oefenen tot ik samen met Verdi op je schoot kom liggen ?

Als je met ons wil kennismaken moet je zo'n formuliertje invullen en dan kunnen we kijken of we vriendjes kunnen worden.

Liefs Nisse

Nisse wordt enkel samen geplaatst met Verdi


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg