Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Otje valt onder onze aids positieve katten. Otje heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Otje op afstand adopteren.

Otje Kater 4 jaar


Ik ben lief. Heel lief. KEI lief. Liever dan lief! Nou, meer kun je niet krijgen, dus bel me maar.
Grapje.
Wat valt er verder nog over mij te vertellen. Ja, ik zoek dus een huisje. Belangrijkste van al is wie erin woont, want ik ben niet zo van de eisen. Er lopen er hier wat rond hoor, tijdens de avondmaaltijd vliegen de villa's al over de toonbank, ze willen nog net geen zwembad geloof ik.
Maar voor mij geldt alleen maar: Liefde. Ik kom hier niet buiten, ik heb alle mogelijkheden, maar heb er geen zin in. Heb al genoeg bomen en struiken in mijn leven gezien. Wat moet je ermee. Die kun je niet eten.
Ik hou van spelen, slapen, knuffelen, eten, praten met de buren, op de gang wandelen en observeren. Druk schema lijkt mij zo.
Ik ben aids-positief, daar gaaaaan we weer, maar dat laat ik niet aan mijn hartje komen. Ben in goede conditie, lekker gespierd, gezonde toet, een vrolijke muts.
Ik had elders trouwens bijna een spuitje gekregen, hoe stom is dat. Ben er nog sjaggo over, zoiets doe je toch niet! Kijk mij nou... zie ik er dan zo onplaatsbaar uit? Mooi niet.
Ik ben lief. Heel lief. Maar dat had ik al gezegd.
Ik kan goed overweg met de kattenvriendjes, jullie mensen vind ik het einde, dus wat denk je. Heb je nood aan een blije vriend, een vast gegeven in huis, eentje die jou nooit zal verlaten? Hieronder even formuliertje invullen en we gaan babbelen!
Kusje op je neus x


Is een vrolijke lieve jongen. Hij houdt van knuffelen en spelen, maar hij is best rustig in zijn spel. Hij kan ook goed met andere katjes overweg.

Hij wordt graag samen geplaatst met Jesse.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg