Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Seth valt onder onze aids positieve katten. Seth heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Seth op afstand adopteren.

Seth Kater 2 jaar


Ik woonde een tijdje buiten, een plek waar kattenvrienden je familie worden en je samen moet zien te overleven. Een hard bestaan, maar je had elkaar tenminste nog..
Plots zag ik allerlei vangkooien ten tonele komen. Er stond wat te gebeuren....
Later begreep ik dat iedereen gewoon weer terugkwam na castratie/sterilisatie, dus dat vond ik eigenlijk helemaal niet verkeerd.
Nou, kom maar op met die chop chop.
Moment moment... ik mocht niet terug? Heb ik ergens iets gemist? Aids-positief en ik krijg het allerlaatste spuitje? Ho ho, even wachten hiero! Er was nog een vriendje aids-positief, die had al het spuitje gekregen.
Degene die ons had gevangen was behoorlijk in paniek en begon rond te bellen.' Ja doe maar! 'riep ik haar nog na. Jeetje zeg hey.
Toen kwam het verlossende antwoord: ik was gered. YES!
En nu zit ik hier, al enkele maanden, en ik mag op zoek naar mijn huisje. Hoe kan het verkeren, eerst ten dode opgeschreven, nu wacht er een toekomst op mij.
Ik ben een lieve jongen, verlegen, maar lief.
In een kattenasiel kan het soms erg druk zijn en dat is nu net een dingetje waar ik dan beetje moeite mee heb. Buiten was toch net ietsje anders.
Ik kan heel goed met kattenvriendjes omgaan, maar als ze continu mijn inner circle doorkruisen met z'n allen, dan zoek ik me een rustiger plekje op. Een fijn holletje waar ik me in kan nestelen en waar wij dan samen zachtjes kunnen knuffelen. Want dat is wel een must, ik geniet intens van streeltjes! Lekker op gemak, fluister vooral veel lieve woordjes in mijn oor en mijn ogen sluiten zich langzaam en tevreden.
Ik zoek een plek voor altijd waar liefde en warmte heerst, een paar andere katten is heel fijn, oudere kinderen snappen mij ook goed, maar kleine kindjes zijn dan net weer wat te onstuimig. Meer moet dat niet zijn, ben een bescheiden jongen. Dat ik aids-positief ben hoort bij me, maar is niet eng of akelig. Komt goed, echt.
Zullen we gewoon eerst wat afspreken? Kijken of we klikken en hoeveel lieve woorden jij mij kan toefluisteren? Heb er al zin in joh! Tot snel ♥
Kusje Seth

Seth is een lieve kat, maar beetje schuchter. Houdt niet zo van drukte, dan gaat hij zich verstoppen.


Seth valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Kunt of wilt u zelf geen FIV+ adopteren dan kunt u Seth misschien wel op afstand adopteren. U wordt dan zijn peter-meter


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg