Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jackson Kater 2 jaar


We kregen een melding van een graatmager, ziek katje. Apathisch zat hij voor zich uit te kijken, de vliegen zwermden al om hem heen.
Onze collega's gingen meteen ter plaatse en konden hem gelukkig snel vangen. Hij werd naar het gastgezin gebracht ter observatie. Hij wilde niet eten, niet drinken en zijn ogen lagen diep. Toch maar snel naar onze dierenarts.
Ook daar konden ze niet meteen ontdekken wat er mis was met hem, behalve dat hij zeer onderkomen was. Hij is ook nog eens ontzettend bang, wat het onderzoek niet vergemakkelijkt.
Ze gaven hem een roesje om hem goed na te kunnen kijken. De dierenarts duwde op zijn buik en wat er toen gebeurde was echt afschuwelijk.....het pus spoot eruit. Zijn hele buikholte bleek vol te zitten met dit vieze spul. Waarschijnlijk heeft hij een wond gehad en is de ontsteking naar binnen geslagen, waar de bacteriën zijn lichaam aan het verwoesten waren. Hij hangt nu aan het infuus met zware medicatie.
Het worden spannende uren... het is erop of eronder, want dit is levensgevaarlijk. We hopen met heel ons hart dat we niet te laat zijn om hem te helpen. Jackson kan nu alle duimpjes en kaarsjes gebruiken...
Vechten lieve jongen, we hebben jou nog zoveel te geven ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg