Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Findus Kater 4 maanden


Hey Findus hier!

Kan je nu geloven dat mijn pleegmama mij ooit een vuurspuwend draakje heeft genoemd??!! Ok, ik was misschien wat in paniek en heb wat geblazen en wild om me heen geslagen, maar dat was toch snel voorbij. Eens ik verlost was van de stress werd ik helemaal zen. Ja, ik geef het toe, ik ben een knuffel. Heel beschermend naar mijn lieve broertje Pettson. Wij komen in duo sowieso.
Wil je ons eten geven of onze kattenbak verversen, sorry eerst knuffels geven. Ik speel graag samen met mijn broer: klimmen, jagen, ravotten, we doen het allemaal. Ik ben de stoerste en weet graag wat er aan de hand is.

Zie jij het wel zitten met mij en mijn broer ,kom gerust eens langs, we zullen je nog niet komen knuffelen en kusjes geven maar wie weet kan je onze verlegen snoetjes wel verleiden met iets lekkers of met een speelgoedje. Even de tijd en rust moet je ons geven en dan kunnen we samen een nieuw wervelend verhaal gaan schrijven.

Findus wordt enkel samen geplaatst met Pettson.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg