Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Eppo valt onder onze Speciale Zorg Katten. Eppo heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Eppo op afstand adopteren.

Eppo Kater 1 jaar


Ik kan mijn gevoelens voor de mens niet omschrijven.De liefde is eindeloos, vol vertrouwen, liefdevol en oneindigeondeugendheid.Opgegroeid met 16 katten, ik mag hier alles, ik heb zoveel vrienden, zoontzettend veel.Een draai, een twist, een luid gejuich bij mijn mensen. Stromendeenergie, een sprong in het diepe, het onbekende, ik ken geen angst.Alles is uitdagend.Een hoopvolle blik naar de toekomst, waar een rakker, een speelse gekkeflierefluit mij opwacht, om samen een fantastisch leven te hebben, teervaren. Ik MOET een partner in crime hebben, anders valt mijn fantasiestil en is mijn creativiteit gedaald tot het vriespunt. Ongelukkig zijnis niet mijn keuze, jij kiest. Heb jij veel of minstens 1 rare gekkekat? Dan is dat al een pluspunt.Mijn oogje is dof maar gered, want de wonderen zijn de wereld niet uit.Ik zie fantastisch, dus dat oog is helemaal cool.Soms verschijnt er een snottebel uit mijn neusje, dat lepel ik dan op,want ik wil mooi zijn, shinen. Maar het is enkel iets om wel op tevolgen, heel soms een kuurtje ofzo.Soms heb ik wel eens een proestbui,maar dan huppel ik daarna gewoon weer verder. Weet je, ik was toen iknog een ieniemienie was KEI ziek, wil je nie weten. Als dit dan hetenige overblijfsel is, dan kan ik daar tevreden om zijn, hopelijk jij ook...Ik ben de meest actieve, vrolijke, bijdehandste, gezelligste kitten vanhet heelal!Zo, hebben we dat ook weer gehad, nou doeiii.

 

Eppo wordt enkel geplaatst bij een ander speels katje


Eppo valt onder onze Speciale Zorg Katten. Hij heeft een kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar ondertussen kunt u Eppo op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg