Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bram Kater 6 maanden


Hoi, Bram hier!

Ik ben helemaal alleen in een tuin gevonden. Gelukkig kwam ik ergens terecht waar allemaal vriendjes waren. In eerste instantie moest ik niets van ze hebben, ik blies en gromde als ze in de buurt kwamen. Maar al snel zijn we besties geworden en maken we met z'n allen het huis onveilig.

Mijn opvangmama vindt mij een snoepje. Ik weet niet waarom, want ik haal af en toe wel wat kattenkwaad uit. Ik speel het liefst met dingen die eigenlijk geen speelgoed zijn. Schone sokken, pennen, dopjes, maakt niet uit. Maar ik vermaak me ook met balletjes, muisjes en de laser natuurlijk. Ooit zal ik dat rode puntje te pakken krijgen! En je bord met eten is niet veilig met mij in de buurt. Als ik moe ben van al dat spelen lig ik graag op de bank voor de tv of lekker warm op schoot. Ik houd van knuffelen op zijn tijd.

Mijn achterpootjes zien er wel een beetje raar uit als ik ren, ze staan blijkbaar een beetje ver naar buiten gedraaid. Net een rennende giraffe volgens mijn opvangmama. De dokter heeft ernaar gekeken en die zegt dat het niet ernstigs is en dat ik daar prima mee kan leven. Dat denk ik ook, want ik ren en spring als de beste.

Dus heb jij een leuk kattenvriendje en een lekkere warme schoot in de aanbieding dan neem ik graag bij jou mijn intrek 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg