Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Grimm Kater 10 jaar


Een opvallende verschijning in de straat. Mijn dikke wangen, lodderige ogen, gespierde lichaam en de walk. De walk vergde de nodige training, ze zeggen altijd dat het zo simpel uitziet, maar hey... daar moet je wel wat voor doen! Kwestie van timing en souplesse. Heb ik.
Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik nam afscheid van mijn straat, ik wist dat mijn kansen elders lagen. Het zwerversbestaan is doei. De dameskatten waren sowieso al bezet, dus wat deed ik daar nog. HA. Ik had geen bagage, enkel in mijn hart. Maar het draagbaar, het is geen last, het hoort bij mij.
"Wat ben jij een charmeur!" kirren ze hier. Ik giechel inwendig en zet mijn beste look op. "I know."
Wanneer jij de kamer op komt, zelfs al ben ik in diepe slaap, dan lichten mijn oortjes op. Ik open langzaam mijn ogen en denk in versnelling: Ik kom eraan! Hup, ik verlaat mijn warme slaapplek om jou mijn liefste knuffel te geven en dan word jij blij <3 Mijn hart is heel groot, daar pas jij met gemak in, zelfs meerdere mensen, want ik zou zelfs heel graag lid van een gezin willen zijn.
Het maakt me niet uit wie je bent, wat je doet, waar je woont, ik wil enkel dat je liefde in je hart voelt voor mij...
Mijn buitenleven was onbeschermd, beetje eng, onzeker. Maar ik blijf lonken naar de bomen, de wind en de zon op mijn snoet, maar enkel.. bij jou. In jouw buurt, een plek waar ik me veilig voel en mezelf kan zijn. En wie wil er nou niet een stoere vent aan haar/zijn zijde.
Ik ben zo ontzettend benieuwd naar jou! Spreken we wat af?

Grimm is een echt lieve knuffelkater. Hij heeft zich ontpopt tot een grote charmeur. Hij is heel lief naar andere katjes.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg