Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lando Kater 5 maanden

>

Hallo mijn naam is Lando en samen met mijn zus Toto ga ik op zoek naar een nieuw plekje om te wonen. Ja we willen graag samen blijven, we hebben nood aan elkaar zeker na alle watertjes die we al doorzwommen hebben. We zaten met een hele grote bende op een boerderij en gelukkig ben ik samen met mijn zusje in hetzelfde gastgezin terechtgekomen. Ik zat vol vlooien en was serieus verzwakt en ondervoed. Ik had ook veel last van snot en vieze prutoogjes maar na een kuurtje antibiotica ben ik helemaal opgeknapt.

Nu we weer beter zijn en goed gevulde buikjes hebben mogen we dus op zoek naar een forever plekje. Ik ben heel speels maar geef toe dat plotse , bruuske bewegingen mij nog wel wat bang maken. Vind ik eng. Maar ik speel graag met balletjes of zo’n hengeltje dat je voor mijn neus moet laten bengelen. Wanneer je met wat lekkers te eten af komt laat ik me zelf zonder probleem aaien. Moedig van mij he. Zeker voor een boerderij katje heb ik grote stappen vooruit gezet. Ik kom er wel, rustig op mijn eigen tempo.

Dus ben jij op zoek naar 2 mooie zwarte parels? Denk dan eens aan ons!

Groetjes Lando

Lando wordt samengeplaatst met zijn zusje Toto ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg