Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Toto Poes 5 maanden

>

Hallo Toto hier, zusje van Lando die andere mooie zwarte parel op de website. Samen met hem ga ik op zoek naar een forever plekje om te gaan wonen. Ja je leest het goed, samen want we hebben echt nood aan elkaars gezelschap. Ik geef toe , vooral ik dan heb mijn broertje nodig want zelf ben ik nog niet helemaal van al mijn angsten af. Zo’n leven op een boerderij …dat doet wat met je. Ik ben het bijvoorbeeld helemaal niet gewoon dat mensen mij willen aaien. Woohoo dat is best wel eng hoor, ik weet ondertussen wel dat het goedbedoeld is maar voorlopig heb ik liever dat je me gewoon mezelf laat zijn. Ik zie dat mijn broertje het wel okay lijkt te vinden dus ik hou hem stiekem in de gaten en probeer van hem te leren. Vandaar dat we graag samen zouden blijven wonen. Met hem in mijn buurt zal het net iets minder eng zijn.

Ben jij op zoek naar 2 mooie blinkende zwarte katjes ? Heb jij er geen probleem mee dat ik wel wat tijd nodig ga hebben om te wennen aan al dat nieuws ? Ben jij een rustig persoon (want eerlijk kindjes zijn net iets te druk voor mij) die graag dubbel gezelschap wil?

Even formuliertje invullen voor Lando en mij !


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg