Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ziggy Kater 5 maanden


Hallo, ik ben Ziggy, Zig Zig voor de vrienden. Een echte speelvogel maar ook heel knuffelig. Mijn pleegmama zegt dat ik het perfecte katertje ben; aanhankelijk, lief, makkelijk, speels, mooi, schootzittertje, …. Ja klinkt een beetje als ‘stoefen’ maar zij zegt het zoveel dat ik het maar moet geloven ☺.

Ik had het nochtans niet gemakkelijk in het begin van mijn leven. Ik woonde op een boerderij ergens tussen allemaal andere poezen en kittens en niemand zag naar ons om. Toen we werden opgemerkt kwam Zwerfkat in nood ‘to the rescue’.

Zo kwam ik dus bij mijn pleegmama terecht. Zij zorgde voor alles wat ik nodig had; zij gaf me lekker eten, liefde maar ook extra verzorging voor mijn snotneus en niesjes. Ondertussen ben ik een flink katertje van 4 maanden dat klaar is om de grote stap te wagen naar een eigen huisje.

Effe vermelden dat ik nog iemand mee wil nemen; Storm. Hij is mijn pleegbroer die samen met mij van de boerderij naar onze pleegmama ging. Hij is wat mijn tegenpool maar zoooo lief. Hij is de bange en schuwe van ons 2 en heeft veel tijd en geduld nodig. Maar eens hij je gewend geraakt is hij vast de liefste die ik ken; voor mij is hij dat al. Storm en ik slapen en spelen lekker samen.

Wij zoeken een huisje zonder te jonge bengels, daar schrikken we wat van. Andere katten liever ook niet, maar aan ons 2 ga je echt genoeg hebben hoor☺. Ik knuffel alvast voor minstens 5 katten ☺.

Wil jij alle dagen met mij knuffelen?

Ziggy wordt graag met z'n broertje Storm geadopteerd! ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg