Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ukkie Kater


 

Hallo ik ben Ukkie,
Ik ben als hele kleine Uk gevonden door lieve mensen die me met een flesje grootgebracht hebben. Ik zat er tussen heel veel andere grote katten en ook zelfs een paar stoere honden. Maar m’n opvangmama had opeens zelf verzorging nodig en toen kwam ik in een nieuw gastgezin. Hier was ik ook de kleinste Uk, maar toch al zeker 6 hele weken oud. Dus ik moest echt niet onderdoen voor die andere puberende katten hoor, ik sta mijn mannetje wel. Even had ik een vervelende snotneus, maar met de nodige medicijnen, en 2 weekjes quarantaine, was ik weer helemaal fit. Mijn zelfvertrouwen heeft daardoor geen deuk gekregen hoor, integendeel! Ik hou ervan om een potje te ravotten met die watjes van een huisgenoten van me; ook met een balletje ga ik helemaal los en mijn speelgoedjes bewaak ik als een echte pitbull. Eigenlijk past mijn naam ook helemaal niet bij me; ik zou eerder voor iets stoers kiezen, Boef of Brutus of zo.  Als ik uitgeput ben van al het ravotten, kom ik graag eens bij je liggen. Ssshhtt, tegen niemand zeggen want dat is niet goed voor mijn stoer imago, maar die 2 weekjes quarantaine mocht ik lekker op de slaapkamer van mijn kleine tijdelijke baasje doorbrengen, heerlijk!
Nu is het tijd voor mij om mijn eigen huisje te zoeken, dus als je van een stoere, speelse kater houdt, ben ik je man(netje)!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg