Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Andreas Kater 8 maanden


Sky en Andreas

Mijn naam is Andreas en ik ben de woordvoerder van ons twee. Ik ben ook een maandje ouder dan Sky, dus ik mag dat.
Kijk, Sky en ik zijn gevonden op een boerderij, daar zijn we elkaar tegengekomen en sindsdien zijn we echt goede kameraden geworden.
In elk geval, we werden gevangen, maakten een ritje naar ons opvanggezin en toen het deurtje openging, werd ik overweldigd door LIEFDE.
Nou, laten we het zo zeggen... ik kwam uit mijn mand, maakte letterlijk een grote sprong, om pardoes in de armen van mijn opvangmama te belanden waar ik dan enorm klef begon te doen. Kusjes uitdelen, prietprieten, aaitjes over mijn koppetje, wat waren we samen toch een ontroerend tafereel HA.
Mijn vriend Sky bekeek me alsof ik van een andere planeet kwam. Die wilde geen polonaise aan zijn lijf, die had andere plannen. Prior 1: waar is die koelkast.
Onze buikjes werden al snel gevuld, zodat we rustig wat konden uitbuiken en op onderzoek konden.
Sky volgde me zachtjes op de voet, alles was wat overweldigend voor hem. Ik gaf hem een goedkeurend knikje en wees hem naar de ballenbaan. 'Dit ziet er spannend uit.' fluisterde ik hem toe. 'Zullen we?'
Sky keek even voorzichtig achterom en toen hij zag dat de kust veilig was, nam hij een duik en rende achter de tollende ballen aan. Ik volgde hem enthousiast en samen bleven we tikken, rollen, springen en sprinten. We gierden van het lachen, dit was ZO gaaf!
De tweebeners kwamen vaak even om het hoekje kijken, zodat ik af en toe even een kusje kon brengen, wat likjes uitdelen en weer verder hobbelen.
Sky begon in de loop der tijd steeds meer los te komen en op een gegeven moment riep hij me: 'Andreas, Andreas, kijk!' Sky liep trots op zijn mensen af en hij liet zich strelen en deelde kopjes uit. Wauwww Sky jongen, jij bent een moedige puber hey! Echt chapeau van Sky, maar wat wil je, met zo'n knappe, popi vriend naast zijn zijde.
De kerstperiode vinden we trouwens een hele aangename periode. De glinsteringen van die ballen in de boom ( bizar, heb ik buiten nog nooit gezien) daagden ons uit: Pak ons dan als je kan!
Ik ben een hele goeie klimmer, dus je snapt em (Neen, wij waren NIET die vandalen).
Maar goed, ik ben dus gewoon asociaal lief en klef en wil de hele dag de super clue uithangen, terwijl Sky de mensen erop attendeert dat zijn voerbakje leeg is.
Ik krijg ander eten, schijnbaar zijn mijn darmpjes beetje gevoelig. Maar ik ben geen zieligerd hoor, ik ben jouw wervelwind, jouw knuffelbeer, jouw alles.
We willen zien of we samen geadopteerd kunnen worden, want we hebben speelkameraadjes nodig, dus zou wel wat zijn, mochten wij een match zijn bij jou?
Tot.... snel? Mailen hè. Een hele dikke knuffel van mij en een kusje van Sky, doeiii.
Sky ( 6 maanden), Andreas ( 7 maanden)

Andreas heeft erg gevoelige darmen waardoor hij op speciaalvoer staat

Wij plaatsen Andreas enkel bij of met een ander katje. Hij kan het heel goed vinden met Sky die ook al vrijgegeven is voor adoptie.

Kan een afbeelding zijn van kat en de tekst 'Andreas Sky'


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg