Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sky Kater 6 maanden


Hey allemaal,

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Sky , een katertje van 6 maanden oud. Samen met mijn beste vriendje Andreas kwam ik bij mijn opvang gezinnetje terecht. Ik legde al een heel parcours af maar ben nu helemaal klaar om de zoektocht naar mijn gouden mandje te starten.Ik was steeds de stilste in huis maar ben enorm beginnen openbloeien. In het begin was ik gewoon heel bang van al die mensen om me heen, maar Andreas nam me mee op avontuur in dit hele nieuwe leventje en al snel moest ik wel toegeven dat ik het wel allemaal super leuk vind.Nu Andreas zijn gouden mandje al gevonden heeft ga ik het avontuur op mezelf verder en natuurlijk met de katjes des huizes hier.  Vaak bekijk ik alles even vanop afstand maar dan plots spring ik tevoorschijn en begin ik te rollebollen met de andere katjes, te spelen met de ballenbaan of klim ik op de krabpaal. En die krabkartons, de uitvinding van de eeuw. Daar kan ik nu echt uren met spelen.Ik hou enorm van knuffelen maar geef wel het liefst zelf aan wanneer ik er klaar voor ben. Oppakken is nog niet zo mijn ding, maar hé ik blijf oefenen hoor! En eten, eten is het belangrijkste momentje van de dag! Als ze hier s ’morgens opstaan wacht ik heel ongeduldig af tot mijn etensbakje gevuld wordt en als dan alles op is begin ik gewoon aan de porties van de andere katjes. Want ja mijn maagje moet steeds goed gevuld blijven hé.

Kortom ik ben er helemaal klaar voor om mijn gouden mandje te gaan zoeken. Ik heb nog wel 1 voorwaarde, er moet namelijk wel al een ander katje bij je wonen. Een vriendje dat we mee op sleeptouw neemt en waar ik uren mee kan spelen.

Vele groetjes Sky


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg