Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Coco Poes 4 maanden


Hi, ik ben Coco. Mijn naam verklapt het misschien al een beetje maar ik praat graag. Ik heb dan wel 2 oortjes gekregen maar ik gebruik vooral mijn stem. Zo in je eentje praten is maar niks, dan voel je je eenzaam, ik ben dus op zoek naar leuk gezelschap.
Ik ben een timide meisje maar een echt schatje zegt mijn opvangmama. Geboren op een nare plek en dat betekent dat ik nog niet zo super veel vertrouwen heb in mensen. Wel heb ik op 24h tijd de ommekeer gemaakt van straatkat naar huiskat. Ik was snel overtuigd dat een beschutte plek en lekker eten beter waren dan de plek waar ik vandaan kwam. Een sociale huiskat zou mij verder perfect de kneepjes van een luilekker leventje in huis kunnen leren.
Ik ben niet echt een wildebras maar spelen is wel leuk. Ik geniet van aaitjes en als ik jou vertrouw krijg je likjes van me. Schootje liggen, nah, daar ben ik nog niet aan toe, maar wat niet is kan zeker nog komen.
Liefs Coco

Coco wordt enkel geplaatst met of bij een ander sociaal katje.
Coco wordt eventueel samengeplaatst met Loulou ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg