Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Claire Poes 4 maanden


Hallo wij zijn Claire (zwart) en Lex (grijs), de kindjes van mama Pym. ik zal het woordje even doen want Claire is wat verlegen, jullie zijn ook met zo veel ^_^. Het is mijn looks he, ik weet ut, ik ben een look-a-like Rus of Brit. Maar laat je niet triksen, ik ben een echte Belg. Mijn zus ook trouwens. We zijn in een kast in een groot huis in Maasmechelen geboren. Daar zijn zelfs foto’s van. Dus niks Rus of Brit! Belg!
Ras boeit ons niet, het karakter is wat telt zegt onze mama. En dat zit bij ons 2 zeker wel goed!
Wij spelen samen heel wat af Claire en ik, ook met de andere kittens in de opvang. Gezellige boel hier met nóg 4 bonus-broertjes en zusjes. Houden we wel van, gezellige drukte. Niet zo van het onvoorspelbare maar gek doen, doen we heel graag. We hebben hier een hele muur om aan te klimmen en een krabpaal. Die zijn in ons geval wel een “must have” want we zetten onze nageltjes graag in de sisal van de palen en slapen graag hoog in het zachte mandje. Beter dan in jouw zetel toch !? Geen angst, als je rustig in jouw zetel zit, komen we ook wel eens bij jou langs piepen hoor. Want, al vragen we er zelf niet vaak om, knuffelen doen we heel graag.

 

Claire en Lex worden enkel samengesplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg