Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dribbel valt onder onze Speciale Zorg Katten. Dribbel heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dribbel op afstand adopteren.

Dribbel Kater 4 maanden


Mijn lieve kleine hummeltjes
Ik ben de opvangmama van deze drie kanjers. Een heel bijzonder nestje, ze zijn een tijd geleden ook al op Facebook verschenen.
Even een korte reminder:
"Eerst vertelden we jullie het verhaal over Dribbel, ons doodzieke kitten die ook nog eens een gele vacht had ( dit kwam doordat hij bij mama in de buik eerste ontlasting in vruchtwater is gaan dwarrelen). Hij lag naast zijn gestorven broer/zus. Zijn oogjes waren volledig toegeplakt en hij snotterde hevig.
Echter... een week later werden ook zijn zusjes Lotus en Hannah gevonden, beiden ook een gele schijn. Ook zij waren enorm beroerd en vooral Hannah was erg mager. Oogjes dicht, neusje dicht, niet kunnen eten...
En gisteravond werd er NOG een zusje gevonden met exact dezelfde problemen: Lola. Mama moet op haar manier toch voor haar baby's hebben gezorgd, ook al is ze onvindbaar."
Er is ondertussen veel gebeurd, want de ziekte sloeg hard toe, die kleine tere lijfjes hadden veel moeite met het gevecht. Hannah verloor dan ook de strijd, het virus was de genadeslag voor het lieve meisje.
Onze dierenarts gaf al aan dat ze een zeer ernstige vorm van herpes onder de leden hebben, hun oogjes dramatisch en met geen enkel zalfje leek er verbetering te komen. Lotus bleef longproblemen houden ondanks alle medicijnen.
Onze dierenarts dook eens in zijn kast en gaf zijn 'goud' aan ons mee, een oogdruppel waar zeer moeilijk aan te komen is. Tien maal per dag druppelen, was de opdracht. Oef...
We gingen stug door met de behandeling en de drie musketiers begonnen eindelijk ondeugende kittenstreken te krijgen ❤ Lekker veel eten, rennen, klimmen, spelen, ik kan mijn geluk nu niet meer op!
Er is licht aan het eind van de tunnel en heel langzaam beginnen de oogjes er beter uit te zien!
Lola is sowieso 1 oogje kwijt, maar ze trekken zich er niks meer van aan. Ze zien niet zo heel goed, soms effe een botsing met de muur, maar boeit dat, als ze maar lol hebben 🙂
Mijn kleine dappere krijgers!

Kan een afbeelding zijn van kat en de tekst 'VOORNU NU VOOR Lotus Dribbel Lola'


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg