Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tibbe Kater 1 jaar


"Vijf broodjes zalm graag, doe er maar extra veel mayo op en heb je misschien nog wat tonijnsalade?"
"Komt in orde, kunnen we meteen afrekenen? Dat is dan even tellen.... 2,3, onee 5 knuffels. Voor 6 knuffels krijg je er een bakje water bij." Juffrouw Annie streek haar schort recht, hield haar hoofd schuin en gaf me een knipoog. Ik besloot haar 10 knuffels te geven!
Ik woonde noodgedwongen op de parkeerplaats van een broodjeszaak, zo'n dumpactie weer, zeggen ze hier. Is normaal, schijnbaar is het geoorloofd om ons af te danken. Gewoon, omdat het kan...
Mijn vrienden en ik maakten er het beste van. Ik was de sociaalste , dus ik moest het aanpappen met de juffrouw van de broodjes. Mijn ene vriend is goed in schuilplekjes zoeken, de ander gaat op onderzoek, weer eentje die slaapt gewoon onder de auto en de laatste heb je niks aan, want die heeft enkel oog voor vrouwelijk schoon.
Maar goed, om een lang verhaal kort te maken. We zijn allemaal gevangen en ondergebracht daar waar ik nu ben. Ik mis juffrouw Annie wel, maar hier hebben ze ook schoon volk en ik knuffel graag met het personeel. Broodjes zalm zitten er niet meer in, ik krijg nu haute cuisine. Ik mis de mayonaise!
Ik ben een liefje, een knuffelaar, een zacht hartje en heb een jaloers kantje. Ligt denk ik allemaal aan juffrouw Annie, ik had haar aandacht voor mezelf en hier moet ik aandacht delen en dat is soms slikken. Als ik hier broodje zalm roep, dan moet ik echt zwaaien met mijn pootjes, want aandacht delen met 50 katten is voor gevorderden. Ja ja.
Kindjes zijn lief, ik ben lief, we zijn samen lief. Adopteer mij!
Kussssjessss! En ik doe het nu allemaal voor niets, pro deo ;-)

Heel lieve kater, komt altijd naar ons toe, als we de kamer binnenkomen. Andere katten verdraagt hij, maar hij kan heel jaloers reageren als je andere katten aandacht geeft.
 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg