Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Loulou Poes 5 maanden


Hi, ik ben Loulou oftewel Loutje Petoetje, want zo noemt mijn opvanggezin me ook wel eens.
Gevangen op een nare plek ben ik onder de vlooienpoep aangekomen in mijn opvanggezin. Ik voelde me slecht dus het kon niet anders zijn dan dat die mensen ook slecht waren ... "don't touch me" dat probeerde ik alles en iedereen duidelijk te maken.
Ik kreeg een plekje om te slapen, elke dag lekker eten en vers water, ik kreeg zelfs een badje onder lauw stromend water om van die vreselijke jeuk af te komen, ... man dat was ontspannend! Je zou het niet verwachten maar ik vond het heerlijk, tongetje uit mijn mond en chillen maar. Dat badje moet ook het moment geweest zijn dat ik mijn grootste angst tegenover mensen opgegeven heb. Ik ben nog niet helemaal mee, nog wat argwanend maar oh jongens die tummy scratches die ik krijg, dan hou ik het niet meer, dan spin ik de hele kamer bij elkaar en rol ik nog eens extra door op mijn rug ;-)
Wil jij mijn vertrouwen winnen en op mijn heel vaak op mijn buikje krabben? Of met me spelen? Ik speel graag met muisjes, of van die zachte fluffy pluisjes. Of de ballenbaan, dat is ook wel cool!
Liefs Loulou

Loulou wordt enkel geplaatst met of bij een ander sociaal katje.
Loulou wordt eventueel samengeplaatst met Coco ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg