Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pjoetr Kater 5 maanden


Hallo ik ben Pjoetr.
Het is een beetje onduidelijk waar ik vandaan kom, maar zeker is dat ik jullie mensen enkel maar vanaf een afstandje kende. Tot ik werd weggehaald en in een gastgezin werd geplaatst. Wat was dat even eng zeg; zoveel nieuwe geluiden, andere katten, kleine mensjes, grote mensen. Oh maar wacht eens even, het is hier wel lekker knus, warm en ik krijg lekker eten. En die andere katten lijken die mensen toch wel te vertrouwen. Ok, dan ging ik het ook maar eens proberen. Eerst voorzichtig even piepen, veilig in de kattenkamer; ok dat gaat al goed. Zelfs een aaitje durf ik al te aanvaarden. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken als de deur naar de grote kamer open gaat. En kijk nu eens, ik loop rustig met de rest van de bende mee voor de voeten van het vrouwtje, tussen de spelende kleine mensjes. De anderen hebben me zelfs geleerd dat er altijd wat lekkers te vinden is in dat grote machien waar die mensen hun etensbakjes zetten als ze klaar zijn met eten. Dus je ziet, ze leren me hier goeie manieren ;-)
Opgepakt worden vind ik nog een beetje eng, maar ik heb al zoveel vooruitgang geboekt, en we oefenen volop, dus dat zal ik ook zeker wel gewoon worden. Misschien is het fijn als er nog andere katten bij me in de buurt zijn in mijn nieuwe thuis, dan kunnen zij me nog verder leren hoe ik met die mensen moet omgaan. Wil jij me hier ook bij helpen? Ik ben zeker dat we beste vrienden kunnen worden!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg