Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Siara Poes 1 jaar


Wat een avontuur heb ik achter de rug... het was zo koud en nat buiten, daarom besloot ik om een droog plekje te zoeken. Ik stond namelijk op het punt om te bevallen. Zo gezegd zo gedaan. In iemands garage werden mijn vier rakkers geboren. Gelukkig werd mijn gezinnetje door zwerfkat in nood opgevangen. Ik kreeg zelfs nog een adoptiezoon in de aanbieding! Kom maar jongen, bij mij is iedereen welkom, bij mij ben je veilig. Nu mijn kindjes bijna groot zijn wordt het stilletjes tijd om een stekje voor mezelf te zoeken. Ik heb wel een belangrijke voorwaarde. Ik HOU namelijk van knuffelen!! Als je 1 blik op mij werpt begint mijn spinmotortje al te ronken. Ik zoek dus die ene, die soulmate die met hart en ziel voor mij kiest, die voor mij door vuur gaat. Jij bent mijn rots in de branding. Liefde, ja, dat heb ik nodig!
Verder zou een speelkameraadje niet verkeerd zijn, maar het is geen vereiste. Zolang jij dan maar extra tijd vrij maakt voor mij ;)
Dus... Wat denk je? Stemmen we even onze agenda's af voor een kennismaking?

Veel liefs
Siara


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg